Vad är hästklickerklubben?

Många känner sig ganska ensamma i att träna belöningsbaserat där de bor. Vi vill därför försöka bidra till en ökad sammanhållning bland våra hästklickerintresserade kunder. Eftersom vi inte har möjlighet att åka runt i Sverige i den utsträckning som vi skulle önska så är detta även ett sätt för oss att hålla lite extra kontakt med de ekipage som vi bara träffar sporadiskt.

Hästklickerklubben är alltså inte en förening utan helt enkelt OHR+ utbildnings namn på den stöttande grupp av belöningsbaserade hästvänner som vi försöker skapa. Du behöver absolut inte vara någon baddare på hästklickerträning för att vara med, men alla medlemmar bör dela samma grundinställning till hästträning (se det svarta fältet längst ner på sidan) så att detta blir en trygg och öppen plats där ingen behöver försvara sin träning. Vi vill också att du ska ha gått åtminstone någon kurs hos oss så att du vet lite om oss och vår träning. (Om du ännu inte gjort det är vår gratis webbkurs ”Vad är belöningsbaserad hästträning?” ett bra ställe att börja)

Välkommen!
/Angelica, Hedvig, Carolina och Walter på OHR+ utbildning

Det här får du tillgång till:

*Hästklickerklubbens Facebookgrupp där alla gärna får dela med sig av sina erfarenheter och peppa varandra

*Regelbundna webbinarier, där vi svarar på beteende-och träningsfrågor

*Periodens träningsutmaning

*Gemensamma träffar & utflykter

 

Din motprestation:

Det kostar ingenting att vara med – Alla våra belöningsbaserade kunder är välkomna! Vi tar dock tacksamt emot din hjälp att agera bollplank till oss när vi har frågor som syftar till att förbättra vår verksamhet.

 

Anmäl dig genom att gå med i vår Facebookgrupp 

Obs! Du behöver svara på några frågor när du ansöker om inträde i Facebookgruppen.